11 Ağustos 2009 Salı

Ptt havalesi ile premium sahibi olmak


PayPal'a Nasıl Üye Olunur?

Bu siteye adım adım üye olmayı anlatacağız. Lütfen adımları sırası ile yapınız.

1. http://www.paypal.com adresine giriniz.

2. Anasayfadaki "Sign Up Now" yazan butona tıklayın.


3. "Select the country or region where you live" yazan yerin hemen altındaki açılır menüden Turkey'i seçin. Seçimi yaptıktan sonra sayfa yenilenecek, bekleyin.


4. Açılan sayfada başka yere tıklamadan direk "Continue" butonuna tıklıyoruz.

5. Açılan sayfanın "PayPal Account Owner Contact Information" bölümünde sırasıyla adınız, soyadınız, adresiniz (eğer uzunsa 2. satıra geçebilirsiniz), şehir, bölge, posta kodunu yazıyoruz. Daha sonraki 3 kutucuğu aynen bırakıp yine sırası ile ev telefonu, iş telefonu(zorunlu değil) ve cep telefonunuzu(zorunlu değil) yazıyorsunuz.



6. Sayfanın "PayPal Account Login" bölümünde sırası ile kutucuklara, PayPal'a giriş yaparken ve işlemleriniz hakkında bilgi alırken kullanacağınız email adresinizi, email adresini tekrar yazın, şifrenizi ve diğer kutucuğa şifrenizi tekrar yazın.


7. Sayfanın "Password Recovery" bölümünde sırasıyla 1 gizli soru seçip altındaki kutucuğa cevabını yazınız. Burada güvenlik açısından 2 ayrı gizli soru seçilmektedir. Son olarak yazı dolu kutucukların altındaki seçeneklerden "Yes" yazana tıklayıp seçiyoruz.



8.Üyelik tamamlandıktan sonra eğer tüm bilgileri doğru girmiş iseniz önünüze kredi kartı bilgilerinizi soran bir form gelecektir. Bu formda girilen kredi kartı bilgileri sistemde gizli olarak saklanacaktır ve böylece hesabınızdan kredi kartı bilgilerinizin çalınması olmayacaktır. Bu yüzden gönül rahatlığı ile 1 kereye mahsus olarak gireceğiniz bu formu oldurunuz. Bu kısa formu da doldurduktan sonra altta bulunan "Add Card" butonuna tıklıyorsunuz ve işlem tamamlanıyor.

Bundan sonrası Size Kalmış!

9. Şimdi verdiğiniz email adresinizi kontrol ederseniz PayPal'dan gelmiş bir email göreceksiniz. Bu email içerisinde "Activate my account" yazan linke tıkayarak email adresinizi onaylatmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra PayPal hesabınıza giriş yaptığınızda sol menüde "Enroll in expanded use" linki mevcuttur. Bu linke tıklayınız ve karşınıza gelen sayfada alt kısımda yazan "Get Number" butonuna tıklayınız.

10. Şimdi önemli olan bu hesabı yarattıktan sonra kullanıma aktif etmektir. Bunun icin "Expanded Use Number" sistemi kullanılmaktadır. Bu sistemde PayPal eklediginiz kredi kartından 1,95$ kesecektir ve bu kesinti kredi kartınızın ekstre bilgilerinde yanında 4 rakam ile gözükecektir. Bu 4 rakam sizin üyeliğinizi aktif etmeniz icin gereken "Expanded Use Number" dir. Bu 4 rakamı siteye kartınızı için girdikten sonra PayPal üyeliğinizi aktif edecek ve kartınızdan kesilen 1,95$ hesabınıza geri yatırılacaktır.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra PayPal hesabınızı sorunsuz kullanabilirsiniz.
Hepsi Kendi Anlatımımdır Kolay gelsin Arkadaşlar

Kolay gelsin


[b]Premium Nasıl Alırım
1. Premium Almak için game.goalunited.org A giriyoruz ID Ve Şifreyi Yazıp Login oluyoruz

GIC Almak istiyenler "GIC sİparişine" Premium Almak isteyenler "Alışveriş'e" Tıklıyorlar

2.


Buradan Northworks shop'u tıklıyoruz.

3.


Bir bar çıkıp dolacaktır (bağlantı hızınıza göre değişir dolması)

4.


Sol taraftan alacağınız paketi seçmelisiniz. Örnek olarak 1000 Gic'i seçtim ben. Üst taraftakiler gic, aşağı taraftakiler premium. İstediğinizi seçersiniz. Sonra sağ taraftan ödeme yolu olarak "paypal"i seçmelisiniz. Bunu da yaptıktan sonra aşağıdan devam edebilirsiniz.

5.


Bu ekranda alacağınız pakete onay vermeniz isteniyor. "Ok"a basıyoruz.

6.


Ek bir pencere açılmalı bilgisayarınızda, resimdeki yazıda da söylenildiği gibi. Eğer pencere açıldıysa, sorun olmadan oradan devam edebilirsiniz (bilgisi aşağıda). Eğer açılmıyorsa, açılır pencere engelleyiciniz vardır ve gerekli izni veriniz o özellik içerisinden lütfen. Sonrasında tekrar deneyiniz aynı işlemleri, pencerenin tekrar açılması için.

7.


Sağ tarafa bilgilerinizi girdikten sonra, satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi oyunlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder